SLOVENSKI KONOPLJIN ČAJ

Naša zvezda med izdelki 2TASTE je SLOVENSKI KONOPLJIN ČAJ.
Great Taste, ki na svetu slovi kot najprestižnejše tekmovanje na področju prehranskih proizvodov in pijač, je po končanem slepem ocenjevanju v Londonu objavilo zvezde Great Taste-a za leto 2016.
Med 10.000 proizvodi nam je žirija podelila zvezdo za konopljin čaj, s tem pa smo vstopili v skupino najelitnejših proizvajalcev čaja na svetu.
Pakiranje: 10 kom/karton

MLINCI SPOVANO

So domači slovenski mlinci. Trenutno imamo ajdove, koruzne ter navadne mlince. Na voljo so pa tudi rženi ter graham mlinci. Pakirano po 250g, na voljo so tudi večja pakiranja. Pakiranje: mlinci z jajci 250g (20kom/karton), ajdovi mlinci in koruzni mlinci 250g (8kom/karton).

SLOVENSKI DOMAČI MED SPOVANO

Je domači med iz Pomurja. Na voljo je pakiranje po 450 g (11 kom/karton) ali 900 g (6 kom/karton). Imamo različne vrste meda: akacijev, kostanjev, cvetlični, lipov, ajdov ter gozdni med.

MARMELADE SPOVANO

Proizvedeno v Sloveniji. Pakirano po 370 g. Imamo navadne marmelade ter marmelade z medom. Navadne marmelade so: hruška, marelica, kivi, kaki, ploščata breskev in sliva. Marmelade z medom so: breskev in marelica, sliva in hruška. Pakiranje: 11kom/karton.

SOK SPOVANO

Proizvedeno v Sloveniji. Jabolčni sok narejen iz slovenskih jabolk. Ima 100% sadni delež. Grozdni sok narejen iz slovenskega grozdja. Ima 100% sadni delež. Možnost prisotnosti vinskega kamna. Na voljo sta še sok aronije ter breskov nektar. Napolnjeni v steklenice po 1L, na voljo tudi druga polnjenja. Pakiranje: 12kom/karton

SLOVENSKO BUČNO OLJE SPOVANO

Pridelano iz slovenskega bučnega semena (seme iz Pomurja).
Na voljo pakiranje po 0,25 L in 0,50 L. Pakiranje: 6 kom/karton (0,5L); 12 kom/karton (0,25L)

SUHO SADJE – KAKI

Narejeno v Sloveniji. Na voljo imamo kaki krhlje ter kaki čips. Suhi kaki-čips je pakiran po 100 g in 150 g. Suhi kaki-krhlji so pakirani po 100 g in 250 g.

JABOLČNI KRHLJI SPOVANO

Narejeno v Sloveniji. Pakirano po 200g. Pakiranje: 11kom/karton.

JABOLČNI KIS SPOVANO

Proizvedeno v Sloveniji. Napolnjen v plastenko po 1L, na voljo tudi druga polnjenja. Pakiranje: 12kom/karton.

TRAVA EUROGARDEN

Pakirane so v kartonske škatle ali v vrečke. Na voljo so travne mešanice za sončne lege 1kg, za senčne lege 1kg, za športna igrišča 1kg, za park 1kg, za zelenice in obnovo zelenic 0,5kg. Pakiranje: 12 kom/karton: razen TM za zelenice in obnovo zelenic 0,5kg (17 kom/karton)

GROSISTIČNA PRODAJA

Spovano | Naši izdelki